30 anys
d'històries

Molt agraits

Salutacions. Nosaltres vam venir a Trivium per un problema del nostre fill, no aprenia a llegir. La solució no va ser immediata però els educadors de Trivium es van portar amb molta professionalitat i sempre ens vam sentir molt ben acollits. El van diagnosticar com a dislèxic. Ara que el meu fill té 15 anys està acabant 4rt de la ESO i té uns resultats acadèmics immillorables. Estem molt agraits.

J.P.

Tantes bones coses

4 o 5 linies només?? ho intentaré però hi ha tantes bones coses que ens han aportat els/les professionals de Trivium que potser és difícil resumir. Podriem dir que Trivium ha sigut com l’àngel de la guàrda dels nostres fills, sempre acompanyats, atesos i cuidats…no es pot demanar més.

M.V.

Enriquidora

L’experiència a Trivium ha sigut molt enriquidora tant per la meva filla con per mi mateixa. Hem pogut observar una gran evolució en les habilitats lectores i organtzatives i això ha repercutit moltíssim en el nivell d’autoestima, ajudant molt a la seva integració a classe i a l’escola. Hem rebut sempre un tracte professional i amoròs, que ha contribuït en la seves ganes d’aprendre i assistir.

Gràcies Trivium

M.T.

Una gran ajuda

Breument, crec que abans i després d’adoptar  tothom hauria de tenir una xerrada amb la Mireia Sala. Amb això ja ho dic tot. Una gran ajuda.

M.R.

Un enorme gràcies

Trivium ens ha acompanyat a través de la nostra filla no sols en el seu aprenentatge escolar si no també en el seu creixement com a persona. N’estem molt agraïts al seu  excel·lent equip professional i humà i, molt en especial, un enorme gràcies a la Sra. Carme Huguet, que va saber arribar a la nostra filla amb paciència i saviesa i potenciar les seves millors qualitats. Trivium combina exigència, valors i també moments per gaudí i això crea un entorn únic d’aprenentatge i creixement, fent que en tot moment la nostra filla s’hagi sentit recolzada i alhora estimulada per millorar i avançar.  A més a més Trivium ha estat un gran aliat de tota la família, doncs ens hem sentit entesos, inclosos i molt ben assessorats. Enhorabona a tot l’equip de Trivium i feliç 30è aniversari!

A.B.

Amics i amigues

Trivium: treball, rigor, acollida. Una visió àmplia, integradora dels trastrons del llenguatge i de l’aprenentatge. Lloc de confiança. Amics/amigues compromes@s amb la professió, lluitadores amb intel.ligència. Risc i constància. Acollida i formació de joves professionals. Present i futur. 

Gràcies!

C.C.

Moltes gràcies per les vostres històries!


    Consento el tractament de les meves dades. GABINET TRIVIUM, S.L. tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra . Política de Privacitat i Avís Legal

    X